Media

De voertuigen van onze vrijwilligers zijn allemaal privé-eigendom. Deze voertuigen worden naast de charitatieve doelen van de stichting ook gebruikt voor filmopnames en dergelijke.

Zo zijn in de film 'Mindhunters' onze auto's te zien. De buiten opnames zijn gemaakt in Hoogerheide (Zeeland) en het kerk-achtige gebouw wat op een 'eiland' staat is eigenlijk Radio Kootwijk. Hieronder de trailer:


Een ander mooi voorbeeld is deze making of 'missing minny' welke is opgenomen in Eindhoven met inzet van de NYPD Impala van PCOOA lid Martin. Hieronder de 'making of' traier en klik hier voor de complete video


De NYPD caprice heeft o.a in een muziek video clip(vanaf 2:10min) van Brace ft Ali B een rol gespeeld:

 

Er zijn er diverse artikelen in tijdschriften e.d verschenen door de jaren heen welke binnenkort hier te zien zijn. (wordt vervolgt)


Video's gemaakt door voorbijgangers:

Soms kom je op yoube leuke video’s tegen van mensen die ons gezien hebben. Deze video is gemaakt op het panorama terras op Schiphol tijdens de Hoogvliegerdag 2012 aldaar:

Door een voorbij ganger is de rit door Brussel 2010 gefilmt wat een onderdeel was van de Brusselse Politie dag. Hieraan deze niet alleen wij mee maar ook onze Duitse zuster club de PCOOA-EV en een groot aantal oude Belgische Politie voertuigen.  Voor foto's hiervan > foto link


In 2010 meegewerkt aan de eerste Hoogvliegers dag op Schiphol. Nooit eerder was het op de Nationale luchthaven gebeurd. Een van de hoogte punten was de rit over de start en landings banen zoals hieronder te zien is. Voor foto's van deze dag > foto link.  Zie ook www.stichtinghoogvliegers.nl voor meer info. 


Deze prachtige video is gemaakt door Chris Heine op een Opkikker promo dag in Almere in 2010:


Ook in 2010 namen wij deel aan Dreamnight @ Artis, in onderstaande video is te zien hoe de rit naar en van Artis met het ophalen en wegbrengen van de deelnemers verliep. Voor foto's hiervan > foto link